Χαρούμενος ο Δαμιανού, απογοητευμένος ο Μιχαϊλένκο

Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε αρκετά πράγματα εκτός από τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στην 7η θέση και στο -1 από τη Δόξα, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο προπονητής της ομάδας Σάββας Δαμιανού μετά τη νίκη επί της Πάφου με 2-0. Από την άλλη ο Ντμίτρο Μιχαιλένκο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα απογοητευτικό. 

Οι δηλώσεις του Σάββα Δαμιανού

«Σήμερα αντιμετωπίζαμε μια ποιοτική ομάδα και η πραγματικότητα είναι ότι και η δική μας ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Η προσέγγιση μας ήταν αυτή που θέλαμε. Αυτό το παιχνίδι κερδίσαμε τρεις βαθμούς, όμως κερδίσαμε και αρκετά άλλα πράγματα. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας για πολλούς και διάφορους λόγους. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά, όμως τα πολλά μπράβο αξίζουν τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν. Γιατί η Σαλαμίνα είναι ομάδα και όλοι έχουν μερίδιο και για μένα το μεγαλύτερο τα έχουν αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι το αποδυτήριο που θέλω να έχουμε».

Οι δηλώσεις του Ντμίτρο Μιχαϊλένκο

«Απογοητευτικό αποτέλεσμα. Περίεργος αγώνας για εμάς, αφού τα πρώτα 20 λεπτά είχαμε κάνει τον καλύτερο μας καλό αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα μας, όμως δεν μας βγήκε. Όλα μας πήγαν στραβά μετά το 20λεπτο. Τελειώσαμε και το παιχνίδι με 10 παίκτες. Ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες δεν ήμασταν επικίνδυνοι μέσα στην περιοχή. Η Σαλαμίνα είχε επικίνδυνους παίκτες και μας έκαναν τη ζημιά. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς στην ομάδα. Θα παλέψουμε ως το τέλος για την εξάδα».
 

Leave a reply