Φανούριος: «Δεν μπορείς να πεις πολλά»

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «Τρανζίσιον» έκανε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε για την επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον επόμενο αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την ενίσχυση.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του κ. Κωνσταντίνου:

Για την επιστροφή στα γκολ, στις νίκες και στην κορυφή: Ένα σημαντικό στατιστικό, αλλά δεν εξασφαλίζει κάτι. Η ουσία είναι να είσαι κυνικός, ψυχρός και να παραμένεις στο σωστό δρόμο. Απομένουν πολλά παιχνίδια, αρκετά με ομάδες με τους ίδιους στόχους. Να παραμένεις σοβαρός, συγκεντρωμένος και στο τέλος της ημέρας να εκπληρώνεις τους στόχους σου. Τα υπόλοιπα είναι για τους στατιστικολόγους.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ο Ολυμπιακός θα μας δυσκολέψει. Το έκανε με όλους τους μεγάλους. Θεωρώ ότι κάναμε περισσότερα από ότι έπρεπε σε κάποιες φάσεις. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός, χάσαμε ευκαιρίες, δοκάρια, δείξαμε επιθετικές αρετές, σκόραραν και πάλι Πίττας και Ντιγκινί και πήραμε τη νίκη.

Για τους Πίττα και Ντιγκινί: Είναι υποχρέωση και των δυο να δίνουν το καλύτερο όταν φοράνε τη φανέλα του Απόλλωνα. Το κάνουν πολύ καλά και μπράβο τους.

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ: Είναι μονής επιλογής. Διακυβεύεται μια πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Είναι πάντοτε ένας θεσμός που ενδιαφέρει τον Απόλλωνα. Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η κάθε μια ομάδα με τα δικά της κίνητρα, θεωρώ θα είναι συναρπαστικό το παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας είναι σε καλύτερη φάση: Δεν μπορείς να πεις πολλά για τέτοιου είδους παιχνίδια. Τα πάντα είναι ρευστά σε παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση. Όπως τα ευρωπαϊκά το περασμένο καλοκαίρι. Πάμε οπουδήποτε για να κερδίσουμε

Για την ενίσχυση: Νομίζω είναι προτιμότερο να περιμένουμε. Υπάρχουν πολλά πλάνα σε ένα σχεδιασμό. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τι λέμε δημοσίως. Ότι ζητήσει ο κ. Πετράκης θα το έχει από τη διοίκηση.

Αν θα καλυφθεί το κενό του Σάλαϊ: Έχουμε τον Κατελάρη που κάνει εξαιρετικά παιχνίδια μαζί μας και τον Χάμπο Κυριάκου που παίζει εκεί. Είναι προτιμότερο να δούμε πως θα εξελιχθεί ο σχεδιασμός.

Leave a reply