Τσέλσι: Σενάρια για τον αντι-Λάμπαρντ και... την γερμανική γλώσσα

Ήταν παντελώς λογικό να προκύψουν τα σενάρια περί της πιθανής αντικατάστασης του Φρανκ Λάμπαρντ μετά την νέα κακή εμφάνιση και την ήττα της Τσέλσι στο ματς με την Λέστερ. Για προπονητή που να μιλάει γερμανικά και θα μπορεί να «αναγεννήσει» τους Βέρνερ και Χάβερτς κάνει λόγο ο αγγλικός Τύπος.  

Παρά τα 200+ εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς το καλοκαίρι εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Λάμπαρντ στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο ως κόουτς, η φετινή αγωνιστική περίοδος δείχνει να βγαίνει παντελώς εκτός τροχιάς.

Μετά το τρομερό ξεκίνημα, το σερί, την κορυφή στον όμιλο του Champions League και την κορυφή στην Premier μετά από 11 αγωνιστικές, όλα έχουν στραβώσει και η ομάδα έπεσε στην 8η θέση έπειτα από 19 ματς. Βέβαια, το πολύ πιο ανησυχητικό είναι η αδιόρθωτη εικόνα κι όχι τόσο η βαθμολογία...

Η Daily Mail κάνει λόγο για σκέψεις πρόσληψης ενός προπονητή που να μπορεί να επικοινωνήσει πολύ καλύτερα με τους Γερμανούς Βέρνερ και Χάβερτς, που έχουν προσφέρει ελάχιστα μέχρι στιγμής και τα ονόματα των Νάγκελσμαν, Ράνγκνικ και Χάσενχουτλ είναι εκείνα που «παίζουν» αυτές τις ώρες.

Leave a reply