Την διαχείριση του κρατικού λαχείου Αζερμπαϊτζάν αναλαμβάνει τουρκική εταιρεία

Την διαχείριση του κρατικού λαχείου του Αζερμπαϊτζάν, που ανήκει στην κρατική εταιρεία Azarlotereya, αναλαμβάνει η τουρκική εταιρεία Demiroren Sans Oyunlari Yatirimlari AS, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η YMT Sans BV, θυγατρική της τουρκικής Demiroren Sans Oyunlari Yatirimlari AS, θα ξεκινήσει την διαχείριση της Azarlotereya μέσα στους επόμενους πέντε μήνες, σύμφωνα με διάταγμα που υπέγραψε το Σάββατο ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ.

Το κράτος της Κασπίας Θάλασσας επιδιώκει να προσελκύσει επενδύσεις και νέα τεχνολογία για να αναπτύξει την βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών μέσω μιας εταιρικής σχέσης δημόσιου - ιδιωτικού τομέα, αναφέρει το διάταγμα, σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Επιπλέον, το Bloomberg αναφέρει ότι η τουρκική εταιρεία Demiroren, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, και η συνέταιρός της, ιταλική εταιρεία Sisal SpA, κέρδισαν το 2019 τον διαγωνισμό για την λειτουργία της εθνικής λοταρίας της Τουρκίας, Milli Piyango.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Leave a reply