Σύλληψη δύο ατόμων σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών

Δύο άτομα ηλικίας 24 και 26 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτα σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, καλλιέργεια φυτών κάνναβης και παράνομη κατοχή κροτίδων.

Διαβάστε ακόμη: Χειροπέδες σε 45χρονο για ναρκωτικά, φυτά κάνναβης και κροτίδες

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία άνδρα ηλικίας 45 ετών, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο άτομα ηλικίας 24 και 26 ετών, να έχουν στην κατοχή τους χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και τρεις χρησιμοποιημένοι μύλοι αλέσεως με ίχνη κάνναβης.

Σε παρακείμενο υποστατικό – αποθήκη εντοπίστηκε μια πλαστική γλάστρα που περιείχε δύο φυτά κάνναβης μήκους 12 και 18 εκατοστών και δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 80 κροτίδες.

Τα ανευρεθέντα, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων.

Την υπόθεση διερευνούν το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Leave a reply