Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που αγνοείται στη Λ/κα-Νέες έρευνες σήμερα

Άφαντη παραμένει η 70χρονη, η οποία εισήλθε γύρω στη μία το μεσημέρι στη θάλασσα στη περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα, και έκτοτε αγνοείται.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/1) συνεχίστηκαν από πεζά περίπολα, θερμικές κάμερες και drone οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό της 70χρονης.

Σε δελτίο Τύπου του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας αναφέρεται ότι «σήμερα γύρω στις 15.40 το Κέντρο έλαβε πληροφορία πως γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην περιοχή και εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι από τη μία το μεσημέρι και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής».

Προστίθεται ότι ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ». Στην περιοχή στάληκαν πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας, για να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας. ΤΗ γυναίκα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τα μέσα Ερευνας και Διάσωσης, δυστυχώς μέχρι τις 18.30 δεν είχε ανευρεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζοντααν από πεζά περίπολα, θερμικές κάμερες και drone.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν αύριο πρωί, με το πρώτο φως  της ημέρας. Το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων (+357 1441)».

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που αγνοείται-Έρευνες από πεζά περίπολα

Leave a reply