Συνεργείο της Bild «πολιορκεί» την οικία της Στέλλας Κυριακίδου (pics)

Σε πρωτοφανή επίπεδα εξελίσσεται το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει η λαϊκή Γερμανική εφημερίδα Bild κατά της Κύπριας Επιτρόπου Υγείας, Στέλλας Κυριακίδου. Μετά την παραπλανητική χρήση φωτογραφίας της κ. Κυριακίδου από τον λογαριασμό της στο Instagram και τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς σε βάρος της, η Bild έστειλε συνεργείο και απεσταλμένη στη Λευκωσία.

Τις τελευταίες 48 ώρες το γερμανικό συνεργείο έχει στρατοπεδεύσει στη γειτονιά της οικίας Κυριακίδου στη Λευκωσία και κυριολεκτικά παρενοχλεί τους γείτονες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που έκαναν τη σχετική καταγγελία στο SigmaLive, το γερμανικό συνεργείο παίρνει ξοπίσω τους γείτονες προσπαθώντας να τους εκμαιεύσει δηλώσεις δυσαρέσκειας για την κατάσταση των εμβολιασμών στην Ευρώπη και επικρίσεις σε βάρος της κ. Κυριακίδου.

Αποτελεί ειρωνεία το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι της Bild, ενώ το θέμα τους είναι η προστασία των πολιτών από τον COVID 19, οι ίδιοι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δεν λαμβάνουν το παραμικρό μέτρο προστασίας, θέτοντας σε κίνδυνο όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, στις Βρυξέλλες έχει σημειωθεί το γεγονός ότι από όλες τις χώρες της Ε.Ε. η μοναδική στην οποία καταγράφονται τόσο ακραίες αντιδράσεις για την πορεία των εμβολιασμών είναι στη Γερμανία. Οι ίδιες πηγές αποδίδουν το γεγονός στην κούρσα διαδοχής της Άγκελα Μέρκελ, η οποία έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την καγκελαρία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η κ. Κυριακίδου, επειδή προέρχεται από μικρή χώρα, θεωρείται εύκολος στόχος και μέσω της επιδιώκεται να κτυπηθεί και η Πρόεδρος της Επιτροπής και προσωπική επιλογή της κας. Μέρκελ, Ούρσουλα φον ντερ Λάϊνεν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: Ανοίκεια επίθεση εφημερίδας Bild στην Ευρωπαία Επίτροπο Υγείας

Leave a reply