Συμμαχία FIFA-UEFA και νέο Champions League για δέκα χρόνια!

Να συμμαχήσουν απέναντι στον ορατό κίνδυνο της European Super League αποφάσισαν FIFA και UEFA, κάνοντας το Champions League ακόμη πιο εμπορικό, όπως αποκάλυψε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope».

Συμφωνία μεταξύ του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και του προέδρου της UEFA , Αλεκσάντερ Τσέφεριν, αποκάλυψε πως υπάρχει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope», με σκοπό να κάνουν το Champions League ακόμη πιο εμπορικό για την επόμενη δεκαετία. Με αυτό τον τρόπο έδειξαν πως δεν θέλουν να αφήσουν την European Super League να δημιουργηθεί, αλλά έστειλαν και ένα μήνυμα προς τους «μεγάλους», που έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχουν τρεις εθνικές ομοσπονδίες (Αγγλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας) οι οποίες συζητούν με πέντε συλλόγους (Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε) για τη νέα αλλαγή στο Champions League, η οποία θα ισχύει για τη δεκαετία 2024-2034.

Leave a reply