Σοκάρει η αποκάλυψη Κύπριας ηθοποιού: «Αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω»

Η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, η οποία έγινε γνωστή από την συμμετοχή της σε διάφορά κυπριακά και ελληνικά σίριαλ, κατήγγειλε σε ελλαδικά ΜΜΕ ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, στην δραματική σχολή που φοιτούσε.

Διευκρίνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη όταν είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

elianaaravi

«Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας», είπε αρχικά στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε.

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες», είπε στην εκπομπή η Ηλιάνα Αραβή και συνέχισε:

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στην σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγω. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ! Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Μετά το τέλος της μαρτυρίας αναφέρθηκε ότι η καταγγελία της Ηλιάνας υπάρχει στο Σωματείο Ηθοποιών επίσημα και το Σωματείο την εξετάζει. Το σημαντικό δε είναι ότι τότε η Ηλιάνα ήταν μόνο 17 ετών.

Διαβάστε επίσης: Σάλος στην Ελλάδα με νέες καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Leave a reply