Πουρσαϊτίδης: "Νίκη βάλσαμο, θέλουμε βελτίωση"

Βάλσαμο χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ερμή στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θέλει βελτίωση. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι θα προχωρήσει στις δυο προσθήκες που υπολοίπονται για να εξαντληθεί το όριο των τεσσάρων μεταγραφών του Ιανουαρίου. 

Όλα όσα είπε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στην Cablenet

«Δεν θυμίζει σε τίποτα ο Αρχάγγελος από τότε που ήμουν εγώ, θυμίζει το σήμα όμως. Το σκορ σήμερα και η νίκη ήταν ένα βάλσαμο. Είμαι ευχαριστημένος αλλά θέλουμε βελτίωση. Θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Χαίρομαι γιατί ήμουν η μοναδική επιλογή, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Κάθε εβδομάδα κρινόμαστε, το έχω συνηθίσει. Ποτέ δεν φοβήθηκα τις ευθύνες, οι στόχοι δυστυχώς έχουν αλλάξει αλλά θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Να βάλουμε κάποιες βάσεις για τη νέα χρονιά, να επιστρέψει η ομάδα στους στόχους που αρμόζει.

Έχω δύο θέσεις, θα κάνω δύο προσθήκες. Θέλουμε βοήθεια και να μη ξεχνάμε πως τα παιδιά εδώ έχουν δεχθεί αμφισβήτηση. Είναι λογικό, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».
 

Leave a reply