Πετράκης: "Θα μπορούσαμε, αλλά σημαντικό που δεν χάσαμε..."

Ο Απόλλωνας δημιούργησε προϋποθέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά αφού δεν τα κατάφερε, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, δήλωσε μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την Ομόνοια στο Τσίρειο, ο Γιάννης Πετράκης. 

Οι δηλώσεις του κ. Πετράκη

«Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά αφού δεν κερδίσαμε το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Μαθαίνουμε και προχωράμε.

Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους κανόνες της αγοράς. Υπάρχει ένα παιχνίδι για το καλύτερο της ομάδας. Δεν πάμε σε κάτι βιαστικό. Εμείς θέλουμε κάποια παιδιά να ενισχύσουν την ομάδα. Υπάρχει μια σειρά που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Και αμυντικά ήμασταν πολύ καλά αφού δεν δεχθήκαμε ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Φτάσαμε να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαν τα δεδομένα. Δεν παίζαμε μόνοι μας, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω δημόσια είναι κάτι που θα το πω με τους παίκτες μου.

Πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε τις λύσεις με βάση το δικό μας παιχνίδι και σε δεύτερο ρόλο παίζαμε με κάποιο που μας έκανε προβλήματα. Τα πήγαμε πολύ καλά. Δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να αλλάξουν όλα».

Leave a reply