Πενθήμερη κράτηση ο ύποπτος για ξυλοδαρμό 36χρονου με αφορμή τον προϋπολογισμό

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το μεσημέρι ο 35χρονος  ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με τον ξυλοδαρμό 36χρονου, με τον οποίο είχαν διαφωνήσει για τη στάση πολιτικού κόμματος στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021.

Ο 35χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές.  Ο ύποπτος  είχε συλληφθεί χθες το απόγευμα και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.  Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας και ο 35χρονος τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
Οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση, συνεχίζονται εντατικά.  Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Δράστης και θύμα είχαν διαφωνήσει  στο facebook το βράδυ της Τετάρτης  για τη στάση πολιτικού κόμματος  στη συζήτηση που γινόταν στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021.  Κανόνισαν να συναντηθούν στο Κολόσσι για να συζητήσουν τις διαφορές τους, εκεί όμως ο 36χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων.

Πηγή:  ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Διαδικτυακός καβγάς για τον προϋπολογισμό κατέληξε σε ξυλοδαρμό στη Λεμεσό
 

Leave a reply