Παπαγεωργίου και Δημητρίου οι εκλεκτοί

Σε Γιώργο Παπαγεωργίου και Δημήτρη Δημητρίου τα βραβεία Stoiximan Top Goal και Stoiximan Top Save, της 17 αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2020/21 μετά από ψηφοφορία στην επίσημη σελίδα του Π.Α.Σ.Π.

Όπως ανακοίνωσε ο Π.Α.Σ.Π. ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής, σύμφωνα με το το 51% των ψήφων, ενώ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα συγκέντρωσε το 34% των ψήφων για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του Π.Α.Σ.Π.:

O Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 17ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2020/21! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας συγκέντρωσε το 51% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής.

O Δημήτρης Δημητρίου είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 17ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2020/21! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, μετά από την πιο αμφίρροπη ψηφοφορία, συγκέντρωσε το 34% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής.

Leave a reply