Πάφος: Ελεύθερος με όρους 22χρονος που συνελήφθη για τροχαία αδικήματα

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε  22χρονος, που είχε συλληφθεί για υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος με όρους, να υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου .

Επίσης το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 22χρονος παρουσιαστεί το Δικαστήριο στις 26.1.21 για την συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, γύρω στις 2.50 χθες το μεσημέρι, μέλη της Τροχαίας Πάφου κατά τη διάρκεια ελέγχων, εντόπισαν όχημα το οποίο κινείτο προς την περιοχή Μεσόγης χωρίς πινακίδες εγγραφής στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός το αγνόησε, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου έγινε κατορθωτή η ανακοπή του εν λόγω οχήματος και όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 22χρονος, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, χωρίς ασφάλεια και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Επίσης, ο 22χρονος κινείτο χωρίς να έχει άδεια μετακίνησης σύμφωνα με τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα τροχαία αδικήματα και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η Τροχαία Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης:Ελεύθερα τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για απόπειρα φόνου στο Λιοπέτρι

Leave a reply