Ο Δήμος Γεροσκήπου χαιρετίζει εισήγηση για δημιουργία Δήμου στην ανατ. Πάφο

Ο Δήμος Γεροσκήπου χαιρετίζει την εισήγηση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών για τη δημιουργία Δήμου στην ανατολική Πάφο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πριν από δύο χρόνια περίπου, ο Δήμαρχος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Υπηρεσία και η Ομάδα Πρωτοβουλίας Δημοτών Γεροσκήπου ξεκίνησαν έναν αγώνα για την αλλαγή του σχεδιασμού των συνενώσεων σε ό,τι αφορά την επαρχία Πάφου. 

Ο Δήμος εκφράζει την ικανοποίησή του που η πλειονότητα των κοινοβουλευτικών κομμάτων έχει πειστεί για το δίκαιο του αιτήματός τους και έχει αντιληφθεί τη σημασία της ύπαρξης ενός Δήμου στην ανατολική Πάφο που θα ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες της περιοχής.

Ο Δήμος Πάφου καλεί το Υπουργείο Εσωτερικών να αποδείξει και στην πράξη ότι ο αριθμός των δήμων δεν αποτελεί την πεμπτουσία της μεταρρύθμισης της Τ.Α. και, σε πνεύμα συναίνεσης, να συνεργαστεί με την αρμόδια επιτροπή της Βουλής και τα κοινοβουλευτικά κόμματα για την ολοκλήρωση της προσπάθειας.
 

Διαβάστε επίσης 

Λάμπρου: Θα διεκδικήσει τη συνέχιση της αυτόνομης πορείας του Δήμου Πέγειας

Leave a reply