Με προτάσεις στο Προεδρικό ο Σιζόπουλος:Από την Κυβέρνηση εξαρτάται η γεφύρωση

Με προτάσεις θα βρεθεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, στη συνάντηση στο Προεδρικό σχεδόν μια μέρα μετά την καταψήφιση του προϋπολογισμού.

«Από πλευράς ΕΔΕΚ έχουμε ετοιμάσει σειρά προτάσεων για να διαβουλευτούμε. Ο βασικός μας στόχος είναι να μην υπάρξει επιβάρυνση στα Δημόσια οικονομικά που θα επηρέασουν τους πολίτες. Αυτές οι προτάσεις αφορούν για παράδειγμα τις εκποιήσεις αλλά και το ΓΕΣΥ όπου μπορούν να γίνουν σοβαρές βελτιώσεις . Υπάρχουν προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ζωή των ανθρώπων στα ορεινά με  ελάχιστο κόστος στο κράτος που αργότερα θα φέρουν περισσότερα έσοδα στο κράτος», είπε μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο κος Σιζόπουλος.

Πρόσθεσε πως «τις περισσότερες προτάσεις τις είχαμε θέσει πολλές φορές και δεν είναι καινούργιες ωστόσο δεν εισακούστηκαν. Όχι μόνο σε αυτή την Κυβέρνηση αλλά και σε άλλες κυβερνήσεις. Θεωρούμε ότι με την σύνεση της Κυβέρνησης θα στηρίξουμε μέσω των προτάσεών μας τους πολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα».

Είπε τέλος πως «από την Κυβέρνηση εξαρτάται εαν θα γεφυρωθεί το χάσμα. Εμείς δείξαμε καλή θέληση. Είμαστε έτοιμοι να διαβουλευτούμε με όλους και με όλα».

Θα ακολουθήσει βίντεο αργότερα

Διαβάστε επίσης:

Συναντώνται στο Προεδρικό ΠτΔ-Σιζόπουλος μετά την καταψήφιση προϋπολογισμού

Καταψήφιση προϋπολογισμού: Οι αντιδράσεις και η επόμενη μέρα

Leave a reply