Κόμπι Μπράιαντ / Ανακοινώνονται τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου

Ένα χρόνο μετά την συντριβή του ελικοπτέρου που έφερε τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του και άλλων επτά ανθρώπων, οι Αρχές των ΗΠΑ είναι έτοιμες να ανακοινώσουν το αποτέλεσμα της έρευνας, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν επίσημα γνωστά τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε τον τελευταίο χρόνο για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου που κόστισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλα επτά άτομα.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών ολοκλήρωσε την έρευνα που αφορούσε στα αίτια της συντριβής, μερικά στοιχεία από την οποία είχαν γίνει ήδη γνωστά το προηγούμενο διάστημα. Όπως για παράδειγμα, πως ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, είχε την εντύπωση πως το ελικόπτερο ανέβαινε πόδια, ενώ στην πραγματικότητα πλησίαζε προς το έδαφος -αποτέλεσμα της πυκνής ομίχλης που υπήρχε.

Όπως και να έχει, σε μερικές ημέρες το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών θα μιλήσει με λεπτομέρειες για τα ευρήματα, σε μια διαδικασία που θα μεταδοθεί μέσω live stream, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι ζωντανά.

Leave a reply