Εξήγγειλε υποψηφιότητα με τον ΔΗΣΥ ο Νίκος Γεωργίου

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Επαρχία Αμμοχώστου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, εξήγγειλε ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, Νίκος Γεωργίου. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Γεωργίου  δηλώνει πεπεισμένος ότι διαθέτει τις γνώσεις, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία και ένα πιο σύγχρονο κράτος. «Για να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Για την Αμμόχωστο και την Κύπρο ολόκληρη. Με ουσιαστικές πρωτοβουλίες, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Όχι μόνο στα μεγάλα ζητήματα, αλλά και στα μικρά, που επηρεάζουν τις ζωές μας. Για τους πρόσφυγες και τους αγρότες, τις νέες και τους νέους, τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους της Επαρχίας μας. Για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Για να πείσουμε την κοινωνία μας ότι η πολιτική και οι πολιτικοί μπορούν να είναι ωφέλιμοι για τον τόπο», σημειώνει ο Νίκος Γεωργίου. 

Στην ανάρτησή του, ο κ. Γεωργίου αναφέρει ότι με πυξίδα την εντιμότητα προσβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο. «Παραμένοντας πιστοί στην άνοιξη μιας πόλης που στο πέρασμα των αιώνων αποτέλεσε παράδειγμα οικονομικής ανάπτυξης, ιστορικής κληρονομιάς και πνευματικής δημιουργίας. Παραμένοντας πιστοί και στην άνοιξη μιας πατρίδας που θα αγκαλιάσει τους πολίτες της.  Σε μια Κύπρο ευημερούσα, ελεύθερη και επανενωμένη. Σε ένα ανθρωποκεντρικό ευρωπαϊκό κράτος», προσθέτει ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

Βιογραφικό

Ο Νίκος Γεωργίου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1983. Σπούδασε Νομική στην Ελλάδα και σήμερα εργάζεται στη δικηγορική εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε. Υπηρέτησε ενεργά το Μαθητικό Κίνημα ως Πρόεδρος της Μαθητικής Κίνησης (ΜΑΚΙ) της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου, ως μέλος, Γραμματέας και Πρόεδρος του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα και ως μέλος του Δ.Σ της Επαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Λάρνακας – Αμμοχώστου. Υπηρέτησε επίσης το Φοιτητικό Κίνημα μέσα από τις τάξεις της Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στο χώρο σπουδών του, ενώ εξελέγη μέλος και Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κυπριών Κομοτηνής. 

Διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου. Το 2011 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, θέση στην οποία επανεκλέγηκε το 2016. Σήμερα υπηρετεί ως Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου, της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου και Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στην Λάρνακα. Γονείς του είναι ο Γεώργιος Κ. Γεωργίου από την κατεχόμενη Περιστερονοπηγή  και η Σωτηρούλλα το γένος Νίκου Μακρίδη από την το κατεχόμενο Λευκόνοικο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος με την Άντρεα Θεοφάνους και μαζί έχουν δυο παιδιά, τον Γιώργο ηλικίας 11 ετών και τον Ιωάννη 7 ετών. 

Διαβάστε επίσης 

ΕΛΑΜ: Ανακοίνωσε ακόμη 9 υποψήφιους βουλευτές

Leave a reply