Εντοπίστηκαν τα όπλα που κλάπηκαν στη Λεμεσό-Δεύτερη σύλληψη

Τα κυνηγετικά και αεροβόλα όπλα που κλάπηκαν από οπλοπωλείο στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια διάρρηξης, εντόπισαν χθες μέλη της Αστυνομίας, μετά από έρευνες που διενήργησαν σε ανοικτό χώρο, έξω από χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Ταυτόχρονα, μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, οι ανακριτές προχώρησαν στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λεμεσού για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Η διάρρηξη στο οπλοπωλείο, διαπράχθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 23 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκειά της κλάπηκαν οκτώ κυνηγετικά και πέντε αεροβόλα όπλα. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα του Δικαστηρίου, 21χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν διάφορες έρευνες στην επαρχία Λεμεσού, προς εντοπισμό των κλαπέντων όπλων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, σε ανοιχτό χώρο, έξω από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, εντοπίστηκαν κρυμμένα σε χαντάκι, 14 όπλα. Πρόκειται για τα 13 κυνηγετικά και αεροβόλα όπλα, που κλάπηκαν από το οπλοπωλείο, καθώς και ένα εκπαιδευτικό πιστόλι, χωρίς αριθμό εγγραφής, το οποίο δεν είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.  

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Τρεις διαρρήξεις μέσα σε λίγες ώρες από 21χρονο- Έκλεψε 13 κυνηγετικά όπλα

Leave a reply