ΕΛΔΥΚ: Βίντεο με στρατιώτες να δίνουν παραγγέλματα στα αλβανικά

Στρατιώτες τεθωρακισμένων στην ΕΛΔΥΚ είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr οι στρατιώτες που εμφανίζονται σε βίντεο να δίνουν παραγγέλματα στα αλβανικά σε άλλους, προφανώς αστειευόμενοι.

Οι αρμόδιοι του ΓΕΣ διαπιστωσαν ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media είναι αυθεντικό και πολύ σύντομα εντοπίστηκαν οι στρατιώτες που πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης διέταξε άμεσα ΕΔΕ και οι στρατιώτες εντοπίστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Πρόκειται για στρατιώτες που έλκουν την καταγωγή τους από την γειτονική Αλβανία και ακούγονται να δίνουν παραγγέλματα στην αλβανική γλώσσα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διασήμου προσώπου της Αλβανίας.

Επίσης στέλνουν χαιρετίσματα σε κάποια πρόσωπα που τα αναφέρουν ονομαστικά. ΄΄Οπως μας διαβεβαιώνουν πηγές από το ΓΕΣ δεν πρόκειται σε κεμία περίπτωση για εθνικιστικό παροξυσμό, αλλά για μια μάλλον νεανική ανοησία, η οποία όμως έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις, καθώς μαγνητοσκοπήθηκε σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ ιδιαίτερα κρίσιμο για τα εθνικά μας θέματα.

Οι δυο νεαροί θα κληθούν να απολογηθούν για την πράξη τους και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να τιμωρηθούν αυστηρά.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη: 

Δεσμεύει περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο η Τουρκία

Πηγή: ArmyVoice

Leave a reply