Δαμιανού: Υπάρχουν ακόμη δύο λίστες που έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας (vid)

Παρέμβαση στις Τομές στα Γεγονότα έκανε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, ο οποίος εξήγησε για τη συμπερίληψη του ονόματος του στη περιβόητη λίστα Γιωρκάτζη, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμη δύο λίστες.

Διαβάστε ακόμη: Τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα Γιωρκάτζη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχικά ανέφερε ότι η λίστα Γιωρκάτζη καταρτίστηκε σε μια εποχή που η κυρία Γιωρκάτζη ελεγχόταν για την αλλοίωση του συμβολαίου και του όρου του συμβολαίου της, με αύξηση μισθών και τη σύγκρουση συμφέροντος που υπήρχε, με συγγενικά της πρόσωπα να εκπροσωπούν τον κύριο Βγενόπουλο.
Συμπλήρωσε ότι η Βουλή της ζήτησε διαγραφές δανείων, ευνοϊκή μεταχείριση, ανασφάλιστα δάνεια και κόκκινα δάνεια, ενώ τελικά έκανε αυτό που δημοσιοποιήθηκε.

Παράλληλά, είπε ότι το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα όχι επειδή είναι μη εξυπηρετούμενο δάνειο. «Είναι δάνειο στο οποίο ήμουν εγγυητής πριν μπω στη Βουλή και έχω λάβει απαλλαγή από τους πρωτοφυλέτες και έχω παρουσιάσει τα σχετικά έγγραφα».

Συμπλήρωσε ότι στο δεύτερο δάνειο που αναγράφεται το όνομα του η μια στήλη το έχει ως εξυπηρετούμενο και η άλλη μη εξυπηρετούμενο. «Έχω τέσσερα δάνεια και είναι και τα τέσσερα εξυπηρετούμενα».

Τόνισε ότι είναι μια νύχτα η οποία λειτούργησε ως πλυντήριο των διεφθαρμένων. «Κάποια πολιτικά πρόσωπα κρύβονται πίσω από αυτή τη λίστα την ώρα που θα έπρεπε πραγματικά να εκτεθούν».

Επεσήμανε ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που έχουν βολευτεί με το πολιτικό και το τραπεζικό κατεστημένο και αντί τούτου έχουν κρύβονται με αποτέλεσμα να εκτίθενται τίμιοι άνθρωποι».

Τέλος ανέφερε ότι υπάρχουν άλλες δύο λίστες με γνωστά πρόσωπα και έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας. «Η τοποθέτηση μου θα μπορούσε να αφορά και πολλά άλλα μέλη του κοινοβουλίου που γνωρίζω ότι αδικούνται με τη συμπερίληψη τους στη λίστα Γιωρκάτζη».  

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης:

Δεν απάντησαν σε έρευνα της «Σ» για ΜΕΔ-Σήμερα βρίσκονται στη Λίστα Γιωρκάτζη

Leave a reply