Αυγουστή: "Είμαστε απαράδεκτοι"

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ομάδα του ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός υπογράμμισε ότι δεν επιτρέπεται σε 30 δευτερόλεπτα μετά το προβάδισμα ο αντίπαλος να σκοράρει και πρόσθεσε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αυγουστή

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ελέγχαμε, μετά ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, δεν θα μπω σε αυτή την ανάλυση. Όμως είναι κρίμα και πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Να προσπαθούμε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και σε 30'' να τρώμε γκολ. Είμαστε απαράδεκτοι, εμείς ευθυνόμαστε που δεν κερδίσαμε και αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με μια τελική ο αντίπαλος χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς. Θα πηγαίναμε 4 βαθμούς πίσω από την 4η θέση, τώρα είμαστε 6. Θέλουμε παραπάνω δουλειά, παραπάνω προσπάθεια. Μόνοι μας δώσαμε δικαιώματα, κανένας άλλος. Εμείς ευθυνόμαστε και θα αλλάξουν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και οι προσθήκες θα δώσουν δυναμική αλλά και με το Παραλίμνι και σήμερα να βάζει γκολ και στην επόμενη φάση να δέχεσαι. Αυτό είναι απαράδεκτο και μόνο εμείς φταίμε, κανένας άλλος. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ, έκανε μεγάλη προσπάθεια και δίκαια πήρε το βαθμό".

"Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξαναφέρει την ομάδα στην ελίτ, να διεκδικήσει τους στόχους και αυτό πρέπει να γίνει με ομαδική προσπάθεια. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν στόχοι και ανθρώποι που τρέχουν πίσω από την ομάδα. Σήμερα πετάξαμε δυο πολύτιμους βαθμούς. Και με το Παραλίμνι με τον ίδιο τρόπο δεχθήκαμε το 2-1. Αυτό πρέπει να αλλάξει και για να αλλάξει πρέπει να δουλεύουμε πρώτα εμείς και μετά οι ποδοσφαιριστές".

''Δεν θα γράψουμε ξανά τον Γκολομπάρτ''.
 

Leave a reply