Αποκάλυψη Σακίλ για Κόμπε! (vid)

Ήταν γνωστό αλλά τώρα το αποκάλυψε και ο Σακίλ Ο’Ννίλ!

Μιλώντας σε podcast, o «Shaq Attack» για την σχέση του με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ, τονίζοντας πως υπήρξαν οι καλύτεροι φίλοι εντός του παρκέ και μόνο.

Για τον αείμνηστο σταρ του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, μίλησε ο Σακίλ Ο' Νιλ, στο "TheCoachesNetwork" Podcast.

"Ο Κόμπι είχε ακριβώς την ίδια νοοτροπία με μένα. Ήταν σαν να έπαιζα με έναν νεότερο Σακίλ. Πολλές φορές τα παιδιά δίνουν βάση, ανησυχούν περισσότερο για τίτλους, δαχτυλίδια και όχι συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ και ο Κόμπι, είχαμε δουλειά να κάνουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε τρία πρωταθλήματα. Τρία, ναι, στην σειρά. Αν μου έλεγε κάποιος πως θα έπρεπε να το κάνω και πάλι από την αρχή, νομίζω δεν θα άλλαζα τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην NBAer.

Ενώ συνέχισε: "Πολλά ακούγονται, ο κόσμος λέει πάντα τη γνώμη του. Έτσι κι με εμάς. Νόμιζε πως τα πηγαίναμε καλά. Εγώ αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι είχαμε σεβασμό. Σεβόμασταν ο ένας τον άλλον και αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αν με ρωτάς αν ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, θα σου πω όχι. Ήμασταν όμως οι καλύτεροι φίλοι στο παρκέ. Κι αυτό μέτρησε".

Δείτε εδώ τo podcast:

Πηγή: sport24.gr

Leave a reply