ΑΠΟΕΛ: Η πικρή αλήθεια

Με τον ερχομό του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν βελτίωση στην εικόνα και στα αποτελέσματα. Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού είναι κάτι που άλλωστε το παραδέχθηκε και ο Ελλαδίτης χθες. «Έχει φύγει ο ενθουσιασμός. Γυρίσαμε στα παλιά» ανέφερε και είναι κάτι που φέρνει τον ΑΠΟΕΛ σε μια δύσκολη κατάσταση. 

Δυστυχώς για τον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα δείχνει φοβερή δυσκολία να σκοράρει, ενώ δέχεται πολύ εύκολα γκολ προερχόμενα από τραγικά λάθη. Αυτή όλη η κατάσταση φέρνει τον ΑΠΟΕΛ στην επικίνδυνη ζώνη και αυτή είναι η πικρή αλήθεια. «Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να παλεύει για την σωτηρία της» είπε χθες ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αλλά τα αποτελέσματα, η εικόνα και η βαθμολογία αυτό δείχνουν. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και στα τρία παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει επειγόντως και να ξεφύγει όσο το δυνατό πιο σύντομα από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι της Τετάρτης αποκτά χαρακτήρα τελικού, καθώς αν δεν κερδίσει αποχαιρετά τελειωτικά την εξάδα και παραμένει σε περιπέτειες, όσο απίστευτο και αν ακούγεται. 

Leave a reply